Samarbejde med Skørringe Turistbusser

Der er mange der har efterlyst transportmulighed fra Bandholm til Maribojazz om fredagen. Det skyldes naturligvis, at toget er fuldt optaget af dem der har sikret sig en returbillet på afgangen fra Maribo Station. Derfor har vi i år, i samarbejde med Skørringe Turistbusser, indsat en bus på ruten Bandholm – Maribo. Der vil endvidere være en busafgang fra Maribo Station fredag aften, et kvarter efter sidste band har forlader scenen. Her er ruten udvidet, så man kan køre med bussen hjem via Skelstrup, Hunseby, Bandholm, Nørreballe og evt. Stokkemarke, hvis der er et ønske om det. Vi håber med tiltaget, at have mødt de ønsker der har været fra publikum, og bliver det en succes, vil vi helt sikkert fortsætte med dette nye tiltag.

Pris pr. person kr. 50,- pr. tur som betales ved påstigning af bussen.

Det er muligt at betale med kort, mobilpay eller kontanter.

FREDAG den 15. juli 2022
kl. 18.15Afgang Bandholm Havn
kl. 18.30Ankomst Maribo Station
kl. 18.45Afgang Bandholm Havn (Hvis der er behov)
kl. 19.00Ankomst Maribo Station
Tiderne er cirka tider, og rykkes så det passer sammen med sidste musiknummer.
Nat efter FREDAG den 15. juli 2022
kl. 00.15Afgang Maribo Station
kl. 00.25Hunseby
kl. 00.35Bandholm
kl. 00.45Nørreballe
kl. 00.55Stokkemarke (Hvis der er behov)
Tiderne er cirka tider, og rykkes så det passer sammen med sidste musiknummer.