Formandens Klumme 2022

En urolig verden med krig, naturkatastrofer, klimaændringer, forurenede verdenshave og en pandemi kan godt gøre lidt ved ens psyke. Hvor er glæden blevet af? Hvor er de gode oplevelser blevet af? Hvor er fællesskabet? Hvor er hyggen?

Nu bliver der lidt at glæde sig til igen. I 2 år har Maribo Jazz Festival ikke kunnet afholde Danmarks Hyggeligste Jazz Festival grundet forsamlings- forbud og andre restriktioner. Endelig kan vi være sammen, finde glæde i den swingende jazzmusik og i år med et ungt islæt. Den traditionelle New Orleans-musik er kendetegnende for Maribo Jazz Festival, men vi giver også gerne plads og rum til varianter, så det bliver en oplevelse både for børn, unge og modne jazzgæster.

Vi er glade for igen at kunne byde velkommen til vore gæster i Qvades Gård, som nu er blevet renoveret, og vi skal finde en god måde at bruge den brostensbelagte, gamle gård på.

En festlig jazzplakat, tegnet af en ung mand på 22 år, sætter rammerne for en festlig Jazz Festival i Maribo, hvor musikken og livsglæden er i centrum, og hvor vi vil bestræbe os på, at musikken sendes ud i alle kroge af byen.

Du skal være hjertelig velkommen.

Ole Brorsen   Formand Maribo Jazz