JAZZONKLERNE

I forbindelse med afholdelse af Maribo Jazz Special på Torvet fredag d. 16. juli, så har Maribo Jazz lavet en aftale med ejer af Torvegrillen Michael Gustafsson om et samarbejde, der medfører en udvidelse af dagen. Der er lavet en fin aftale med JazzOnklerne, som vil spille efter kl. 19.30 og indtil ca. kl. 23. JazzOnklerne har i mange, mange år været husorkester ved Maribo Jazz Festival, så det er oplagt, at de atter bringer musik, glæde og godt humør til Maribo.

Stine Michel og EventyrOrkestret – En koncert for hele familien, sponsor:


Kom til en forrygende, fængslende og forførende koncert med Stine Michel og hendes EventyrOrkester. En koncert der tager udgangspunkt i Stine Michels sange fra den DMA nominerede Mosekonen brygger og dens efterfølgere Ønskeegen og Himmelhøj. Publikum tages på en rejse, hvor de blandt andet møder digterfrøerne, en kyssesyg mistelten og Rumlerikke skovens sidste heks. Sammen med orkestret bliver der mulighed for at:

  • plukke æbler fra Æbleolga,
  • klappe nye rytmer med dværgene
  • synge med misteltenen Sylvia
  • skælde ud sammen med Kællingetjørnen
  • danse i takt med ildfruen Fauna

Mere end 20 års erfaring med at spille koncerter for børn og voksne fornægter sig ikke når Stine Michel med legende lethed tager publikum på en uforglemmelig rejse. Med rytmer der går direkte i blodet og musikalske liner lige til at smage på, er der langt op til en koncertoplevelse udover det sædvanlige.

Stine Michel ønsker med EventyrOrkestret at give både børn,voksne og bedsteforældre en stor musikalsk oplevelse. Hun har de bedste musikere med sig på scenen, og der er kælet for detaljerne både musikalsk og visuelt. Her kommer ingen til at side og kigge på klokken eller mobilen.

Se klip fra Stine Michel og EventyrOrkestret på: youtube

Læs mere på www.stinemichel.dk – http://stinemichel.dk/eventyrorkestret

https://www.facebook.com/stinemichel.dk

Stine Michel og EventyrOrkestret er:

Stine Michel; sang og fortælling

Jan Rørdam/Perry Stenbäck; guitar og kor

Jesper Uno Kofoed/Christine Dueholm; trommer, percussion og kor

Morten Lundsby/Henrik Kunz; Bas og kor

Gregory Boyd’s Big Gumbo

”The Big Gumbo Show” er New Orleans musik, når det er bedst og performet af Gregory Boyd, som selv er opvokset i New Orleans. GB har formået at samle en kvartet af de ypperste musikere, som alle hylder NO-traditionen og Funky Mardi Gras favoritterne. Vi ser frem til:

Blueberry Hill

Mardi Gras in New Orleans

Big Chief

Hey Pocky Way

og mange flere.

På genhør fredag d. 16.7. kl. 16

Læs mere om Gregory her.

Doc Houlind

Ved Maribo Jazz Festival Special, 16.07.21 præsenteres:

Doc Houlind Revival All Stars, feat. Sarah Spencer UK

Doc Houlind præsenterer med vanlig elegance New Orleans jazz fra revivalperioden i 60’erne og 70’erne. Den traditionelle jazzmusik hyldes i den grad af entusiastiske bandmedlemmer, der alle brænder for denne genre.

Med udgangspunkt i den klassiske musik, tog Lars Dalsgaard jazzmusikken til sig gennem studieture til USA og New Orleans, hvor han har kastet sin kærlighed på både saxofon og klarinet. L.D. er en erfaren musiker, der har spillet med i diverse jazzbands i mere end 45 år. En spændende solist, som vi er glade for at kunne byde velkommen i Maribo.

Læs mere om Doc Houlind her.

Line Up:

Saxofon og klarinet: Lars Dalsgaard (DK)

Trompet: Norbert Susemihl (D/DK)

Klarinet: Jesper Capion Larsen (DK)

Piano: Lis Krøyer (DK)

Banjo: Erling Lindhardt (DK)

Bas: Ebbe K. Hansen (DK)

Trommer: Doc Houlind

Bjørn Ingelstam (S) and his tribute to Louis Armstrong

Björn Ingelstam tilhører den nye, unge generation af musikere i Øresundsregionen. Bjørn Ingelstam er andet eminent på sin trompet, og samtidig er han en underholdende entertainer med en fantastisk nærværende kontakt til sit publikum.

Sædvanligvis opholder Björn Ingelstam sig i det dynamiske New York jazzmiljø, hvor han indgår i flere bandkonstellationer med sit storswingende trompetspil. Tidligere har Bjørn Ingelstam besøgt vores lille, ydmyge Maribo og altid medbragt glæde, intensitet, ekvilibristisk spil og positiv energi. I skrivende stund ligger det stadig på tegnebrættet, hvilke musikere Björn Ingelstam tager med til Maribo Special Day

Følg Bjørn Ingelstam her

Blå Mandag Jazz Band (DK)

Yes – yes –yes også i 2021 siger vi velkommen til Blå Mandag Jazzband, der er klar med et fyrværkeri af blændende musik, godt humør og sjove indfald. Når Blå Mandag indtager byen, så ved alle, at nu er Maribo Jazz Festival i gang og ”Sommersolen skinner”. Repertoiret er flot, happy New Orleans –og dixielandjazz, der toppes med den enestående, powerfulde stemme, som Lisa M. Bentzen bidrager med. Vi er jublende lykkelige over at præsentere Blå Mandag på vores Special Day.

Line Up:

Jørgen Christensen (DK): klarinet, vokal, bandleder

Erik Lund Hansen (DK): trompet, kunstner

Henning Friis (DK): trombone, ”jyde”

Ernst Scheufens (DK): banjo, vokal

Hugo Scheel (DK): trommer, pulsholder

Jan ”Gasser” Eirup (DK): piano

Kaare Sigvertsen (DK): banjo, vokal

Lisa M. Bentzen (DK): sangerinde

Se mere: www.blaa-mandag-jazzband.dk/