Bliv medlem

Et medlemskab koster p.t. kr. 150 for en sæson. (Medlemskab er personligt)


Hvordan bliver jeg medlem?

Send en e-mail til info@maribojazz.dk, med dit navn, adresse, telefonnr. og mailadresse (man behøver ikke skrive sin mailadresse, hvis det er den samme som man sender sin mail fra)

Du kan sagtens skrive flere på samme mail 😉


Hvordan betaler jeg?

Vi tilbyder to betalingsmetoder

Bankoverførsel til Lollands Bank reg. nr. 6525 konto nr. 1812653. (Husk at skrive dit medlemsnavn i bemærkningsfeltet). Mobil Pay til: 78336 (Husk at skrive dit medlemsnavn i bemærkningsfeltet).


Hvad får jeg?

UD over at du støtter Maribo Jazz, og det er meget vigtigt, har du i kraft af dit medlemskab også en stemme, og kan være med til at påvirke den evige udvikling i Maribo Jazz. I september/oktober måned bekendtgøres personlig indkaldelse ( medlems-brev) til generalforsamlingen, hvor vi mod en mindre egenbetaling er vært ved et beskedent måltid mad. I maj/juni måned bekendtgøres program for den kommende Jazz Festival – på vores HJ-side. Brochuren kan fås på Maribo Turistbureau – altid 3. weekend i juli.
I november måned fortæller Nyhedsbrev normalt om gode tilbud f.eks. “Læg Maribo Jazz Festival under Juletræet”, hvor festival-billetten sælges med STOR rabat i hele december måned !
Som medlem af Maribo Jazz – støtter du fyrtårnet af gode musikarrangementer i Maribo og giver opbakning til den hårdt arbejdende bestyrelse og de over 120 frivillige hjælpere, som er fundamentet for en vellykket jazzfestival.