Jazz køkkenet vil i år servere 2 retters menu fredag og lørdag. Disse kan forudbestilles via vores hjemmeside. Ser mere på denne side: Jazz menu – Maribo Jazz

Torsdag d. 17.07.2025 fra kl. 17,30
Grillet grissebasse med knasende salat, kartofler og esdragoncreme.
Vegetarisk : grillet grønt på salat med kartofler og krydderurte dressing.
1 ret koster kr. 150,-


Fredag d. 18.07.2025 fra kl. 17,30
Honningmarinet laks, spød kålsalat med surdejsbrød
Mørbrad grillet med gastrik, sommersalat, kartofler kogt med smør & krydderurter, hertil sennepscreme
Vegetarisk :
Marinerede urter på sprød bund med ristede nødder og surdejsbrød
Brændt blomkål med på sommersalat, kartofler kogt med smør & krydderurter og esdragoncreme.
1 ret kr. 150,- – 2 retter kr. 185.


Lørdag d. 19.07.2025 fra kl. 17,30
Stegt laks på kartoffelpure med honning/senneps olie, grønt og friskbagt brød
Grillet kalveculotte med sommergrønt, kartofler og kold sauce tatar

Vegetarisk:
Salat med syltede urter honning/sennepsolie og friskbagt brød
Grillet grønt på kartoffelpure og kold sauce tatar
1 ret kr. 150,- – 2 retter kr. 185.

Ud over menuer er der også mulighed for at købe:

Grill pølser

3 slags sandwich

parisertoast

2 slags kager fra Pabst

Irish coffee.