Kom til en forrygende, fængslende og forførende koncert med Stine Michel og hendes EventyrOrkester. En koncert der tager udgangspunkt i Stine Michels sange fra den DMA nominerede Mosekonen brygger og dens efterfølgere Ønskeegen og Himmelhøj. Publikum tages på en rejse, hvor de blandt andet møder digterfrøerne, en kyssesyg mistelten og Rumlerikke skovens sidste heks. Sammen med orkestret bliver der mulighed for at:

  • plukke æbler fra Æbleolga,
  • klappe nye rytmer med dværgene
  • synge med misteltenen Sylvia
  • skælde ud sammen med Kællingetjørnen
  • danse i takt med ildfruen Fauna

Mere end 20 års erfaring med at spille koncerter for børn og voksne fornægter sig ikke når Stine Michel med legende lethed tager publikum på en uforglemmelig rejse. Med rytmer der går direkte i blodet og musikalske liner lige til at smage på, er der langt op til en koncertoplevelse udover det sædvanlige.

Stine Michel ønsker med EventyrOrkestret at give både børn,voksne og bedsteforældre en stor musikalsk oplevelse. Hun har de bedste musikere med sig på scenen, og der er kælet for detaljerne både musikalsk og visuelt. Her kommer ingen til at side og kigge på klokken eller mobilen.

Se klip fra Stine Michel og EventyrOrkestret på: youtube

Læs mere på www.stinemichel.dk – http://stinemichel.dk/eventyrorkestret

https://www.facebook.com/stinemichel.dk

Stine Michel og EventyrOrkestret er:

Stine Michel; sang og fortælling

Jan Rørdam/Perry Stenbäck; guitar og kor

Jesper Uno Kofoed/Christine Dueholm; trommer, percussion og kor

Morten Lundsby/Henrik Kunz; Bas og kor