Sahra da Silva er ny stjerne på den danske jazz- og blues scene.

Hun swinger, groover og charmerer sig gennem et repertoire af kraftfulde bluesnumre, bløde soul ballader og smukke jazz standards. Hun besidder en afmålt kraft og nuancerigdom, som leder tankerne i retning af Etta James. Det er da heller ikke uden grund at hun er af musikanmeldere beskrives som et rent “powerhouse”

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel, med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld havde i mange år bandet “The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell. Siden har han udgivet og optrådt med en lang række andre musikere, især sangere

Per Gade er en af de mest efterspurgte danske guitarister og spiller bl.a. i DR Big Band. Han dækker et bredt spektrum fra swingmusik til blues og moderne jazz.

Andreas Svendsen er i dag på trods af sin unge alder, en af de mest efterspurgte trommeslagere. Dette på tværs af genrer indenfor jazzmusikken. Han er kendt for sin alsidighed og stærke rytmesans.


Sahra da Silva – vokal
Kjeld Lauritsen – Hammondorgel
Per Gade – guitar
Andreas Svendsen – trommer.

De spiller lørdag den 15. juli kl. 20 i Qvades Gaard.